Міліція з сьомої години ранку проводить обшук у квартирі недавно вбитого екс-"регіонала" Олега Калашникова. Про це повідомляє прес-служба МВС.

Повідомляється, що обшук здійснюють на підставі постанови районного суду. На місці присутня адвокат загиблого екс-депутата.

Як повідомляють очевидці, дружина Калашникова спочатку відмовилася впускати слідчих до квартири, тож їм довелося викликати фахівців МНС, після чого вона все ж відчинила їм двері.

Читайте також: Чорновіл розказав про трьох жінок, згвалтованих "регіоналом" Калашниковим

Нагадаємо, депутат п'ятого скликання Верховної Ради від Партії регіонів Олег Калашников був убитий 15 квітня ввечері в Києві пострілом з вогнепальної зброї.

Популярні новини зараз
НМТ 2024: абітурієнтам розповіли, кому не світить вступ до ВНЗ Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Відомим екс-"регіонал" став після побиття журналістів одного з телеканалів. Це сталося під стінами парламенту, після чого нардепа вигнали з ПР. Калашников організовував мітинги під Верховною Радою, привозив автобуси з бомжами і спортсменами, які махали біло-синіми прапорами. Під час революції цей "регіонал" організовував загони тітушок, які жорстко діяли в Києві проти активістів Майдану.

На початку дев'яностих Калашников працював у Головному управлінні розвідки Міноборони. Звідти його звільнили через корупційний скандал.

З березня 2015 народні депутати правлячої коаліції зажадали від спецслужб перевірити висловлювання Калашникова щодо сепаратизму.