Петро Порошенко вирішив відкликати Михайла Єжеля з посади посла України в Білорусі. Про це президент заявив під час робочого візиту на Миколаївщину.

Глава держави зазначив, що Мінські домовленості відіграють важливу роль у реалізації мирного врегулювання ситуації на Донбасі. Тому в дипломатичному відомстві Україну має представляти інша людина.

Генпрокуратура порушила проти Єжеля кримінальну справу за фактом знищення тилу армії. Дипломат обіймав посаду міністра оборони з 2010 по 2012 рік.

Читайте також: Порошенко готовий провести референдум стосовно НАТО

Президент зазначив, що зараз оформлюються документи щодо нового посла для постійної присутності України в переговорному процесі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, в Мінську проходять зустрічі представників тристоронньої контактної групи Україна-Росія-ОБСЄ, основне завдання якої знайти оптимальний шлях вирішення збройного конфлікту на Донбасі.