Вчора, 27 квітня, ЗМІ повідомили про смерть 36-річного Антона Клименка, брата екс-керівника Міністерства доходів і зборів Олександра. Сьогодні брат підтвердив смерть Антона.

Про це він повідомив на своїй сторінці Facebook.

"25 квітня 2015 відійшов до Господа мій улюблений брат. Прошу молитов про душу новопреставленого раба Божого Антонія. Вічна йому пам'ять", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Від Байкалу до Єгипту" - версії, де потонув Клименко

Антон невдало пірнув із аквалангом під час відпочинку у Росії.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Це правда. Трагедія сталася на Байкалі, під час дайвінгу. Спорядження чи костюм були несправні. Тому і стався нещасний випадок", - розповіли "Знай" джерела, близькі до колишніх "регіоналів".

Нагадаємо, обидва брати мали тісні зв'язки із старшим сином Януковича – "Сашою-стоматологом".

Антону Клименко було 36 років, він очолював групу компаній "Анталікс". У 2004 році був довіреною особою кандидата в президенти Віктора Ющенка в Донецькій області і керував регіональним осередком "Нашої України".

Раніше саме на Байкалі потонув молодший син Януковича – 33-річний Віктор. Машина пішла під воду. Вибратися вдалося всім п'ятьом пасажирам, а Віктора підвів пасок безпеки, яким той був пристебнутий.

Кажуть, що разом із Януковичем-молодшим були члени команди, з якою він завжди їздив на перегони.