Американський фінансовий аналітик Юрій Швець, який раніше працював у радянській розвідці, розповів всю правду про Володимира Путіна.

Однокурсник президента Росії повідомив, що в його офіційній біографії багато неточностей. Швець зазначає, що Путін ніколи не служив у розвідці, бо його рівень підготовки був нижчим, ніж потрібно було. Путіна відправили в тоді ще Ленінградське відділення КДБ, де він займався канцелярською роботою - розбирав доноси студентів на професорів, ректорів.

Читайте також: До Путіна на 9 травня приїдуть лідери 26 країн

В офіційній біографії Путіна також зазначено, що в 1985 році його відправили на роботу в Східну Німеччину, де він проходив службу в територіальній розвідці в Дрездені під прикриттям посади директора Будинку дружби СРСР-ГДР. Однак, за словами Швеця, це теж брехня. В ГДР не було резидентури КДБ і майбутнього лідера Росії просто відправляли туди по робочих справах.

"У його обов'язки директора Будинку дружби СРСР-ГДР входило накрити поляну для високопоставлених товаришів з Москви, нагодувати, напоїти, отоваритись в місцевих магазинах, знову накрити поляну, посадити бездушні тіла в літак і відправити назад в Москву", - повідомив Швець.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Однокурсник Путіна зазначив, що в КДБ Путіна називали Недопалком, після - Блідою моллю, зараз - Ботоксом.

Нагадаємо, що Юрій Швець - уродженець України, колишній офіцер Першого головного управління КДБ СРСР, випускник Інституту зовнішньої розвідки імені Андропова, а тепер американський фінансовий аналітик в 1980-х, у розпал "холодної війни", був розвідником в США.