Борислав Береза ​​очолив робочу групу з перевірки інформації про факти корупційних правопорушень в уряді. Про це повідомив народний депутат Дмитро Добродомов.

Рішення про зміну керівництва ухвалили через політизацію процесу розслідування фактів фінансових порушень за часів нардепа від "Самопомочі" Олега Суховського, який очолював раніше групу.

Береза ​​зазначив, що його призначення ухвалили більшістю голосів. Заступником групи залишився Яків Безбах.

"Корупційні і політичні скандали стрясають українську владу, але у високопоставлених чиновників, мабуть, відсутня честь і бракує сил відмовитися від займаного крісла. І вони чіпляються щосили за посаду", - заявив народний депутат.

Читайте по темі: Заступник Авакова подав у відставку після обшуків у Козаченко

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Він повідомив, що завтра депутати звернуться до спікера Володимира Гройсмана з проханням продовжити термін роботи їх групи. На наступне засідання робочої групи запросили міністра фінансів Наталію Яресько.

Нагадаємо, що до того, як стати народним депутатом, Борисла Береза був речником "Правого сектору". Зараз є членом української делегації в ПАРЄ.