Найближчими днями бойовики готують провокації з жертвами, - повідомляє прес-служба РНБО.

За інформацією відомства, в окупованих районах терористи збираються провести так звані "військові паради", під час яких очікують масштабні провокації з жертвами, зокрема й серед мирного населення.

У цьому зв'язку РНБО звернулася до мирних мешканців окупованих територій Донбасу.

"Попереджаємо місцеве населення, яке залишилося на окупованих територіях, про реальну небезпеку для їхніх життів від запланованих російсько-терористичними угрупованнями провокацій і радимо утриматися від участі в зазначених небезпечних заходах", - йдеться в зверненні.

Ці провокації планують для зриву Мінських угод і поновлення бойових дій на сході України.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Читайте також: Комуністи шукають спортсменів для провокацій на травневі свята

Раніше штаб АТО повідомляв, що бойовики готують масштабну криваву провокацію 9 травня в Донецьку. Вони мали намір розстріляти мирну демонстрацію, щоб створити привід для масованого наступу в районі населених пунктів Широкине, Піски та Станиця Луганська.