Нардеп Сергій Лещенко вважає, що голова АП Борис Ложкін повторює роль Льовочкіна при екс-президентові Вікторі Януковичу, тому будь-яка конфліктна ситуація приведе до того, що Ложкін банальоно "кине" Порошенко у зручний момент.

"Він грав роль Льовочкіна в Адміністрації Януковича. Янукович був зло, а Льовочкін - комунікатор, бусинка, який постійно був на зв'язку з Пайеттом і грав роль доброго поліцейського. Ложкін в Адміністрації Порошенко грає таку ж роль. Я впевнений, що коли буде якась конфліктна ситуація, він, також "кине" Порошенко, як Льовочкін зробив це з Януковичем.", - повідомив Лещенко.

Також Лещенко розповів, що до офшорів Курченка має пряме відношення компанія Ложкіна, яка відправляла його кошти за кордон.

Читати також: Чиновники самі створили "горіхову мафію"

"Отримавши гроші від компанії Курченко, в цей же день компанія Ложкіна відправила їх на два офшору. Поки що я намагаюся ідентифікувати ці офшори. Якби цією справою зайнялася прокуратура, вона б могла скористатися правом запиту в офшорні юрисдикції або банки, щоб отримати форму "А", де вказується кінцевий бенефіціар.", - повідомив Лещенко під час інтерв'ю виданюю "РБК-Україна".

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Лещенко повідомив, що Петро Порошенко втомився і не правильно розставляє пріоритети в роботі.