13-14 травня в турецькій Анталії відбудеться засідання Комісії Україна-НАТО. Про це повідомив сьогодні генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг.

Засідання відбудеться в рамках зустрічі міністрів закордонних справ країн НАТО. У заходах візьме участь міністр закордонних справ України Павло Клімкін.

Засідання Комісії Україна-НАТО буде присвячено обговоренню актуального стану політико-безпекової ситуації в Україні, графіка інтенсивного політичного діалогу на найближчу перспективу, а також подальших шляхів розвитку співробітництва між Україною та Альянсом з метою підтримки суверенітету і територіальної цілісності України, відновлення її обороноздатності, а також боєготовності та матеріально-технічного забезпечення Збройних сил України.

За результатами засідання Комісії Україна-НАТО планується ухвалити спільну заяву.

Читайте також: Реформи української армії дуже повільні - НАТО

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще