Попереднє слідство у справі Савченко завершиться наступного тижня.

Про це написав адвокат української льотчиці Марк Фейгін у Twitter.

"Про це нас неофіційно повідомило слідство", - уточнив він.

Нагадаємо, раніше він заявив, що Надію можуть відпустити в Україну відбувати покарання.

"Дуже хороший сценарій в нинішніх умовах. Її засудять, але стан кримінально-виконавчого кодексу дозволяє відбувати покарання на території України", - розповів адвокат.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Савченко подякувала за найкращий день народження

Фейгін підкреслив, що європейські лідери можуть посприяти поверненню народного депутата на батьківщину.

"Чим більше будуть західні лідери розмовляти, тим швидше здійсниться цей сценарій, про який я вам сказав.Мені здається, що, рятуючи одну Савченко, ми зможемо вирішити проблеми і всіх інших", - наголосив адвокат.

Довідка. Савченко викрали бойовиками на Донбасі влітку 2014 року, а потім її перевезли в Росію, де звинуватили у причетності до загибелі російських журналістів. У той же час, за даними захисту, вона не могла бути причетною до загибелі журналістів, оскільки потрапила в полон ще до їх смерті.

24 квітня Слідчий комітет РФ пред'явив Савченко остаточне обвинувачення у нібито пособництві вбивству двох і більше осіб і в незаконному перетині кордону РФ.

5 травня стало відомо, що Слідчий комітет РФ продовжив термін слідства у справі Савченко до 13 листопада 2015 року.

6 травня Басманний суд Москви продовжив термін арешту льотчиці до 30 червня.