Заступник держсекретаря США Річард Стенгел приїде до Києва в рамках свого турне по Європі. Дипломат займається боротьбою з російською пропагандою та обмеженням свободи слова.

Під час свого візиту до Української столиці Стенгел планує взяти участь у відкритті американського культурного центру "America House". Також він поспілкується з журналістами українських ЗМІ. Заступник держсекретаря очолював протягом 7 років журнал Time і займається в адміністрації президента громадською дипломатією та зв'язками з громадськістю.

Крім України, Стенгел в рамках свого турне також відвідає Литву, Латвію, Йорданію.

Читайте також: Нуланд приїхала до Москви

Нагадаємо, Джон Керрі 12 травня з робочим візитом відвідав Сочі аби, обговорити з Лавровим ситуацію навколо України, журналісти тим часом вже охрестили цей візит, як "останній ультиматум Путіну". Крім "українського питання" високопосадовці обговорили також ситуацію в Сирії, Ємені та Ірані.

Варто зазначити, що це був перший візит Керрі до Росії з моменту агресивної політики Москви щодо України.

Читайте по темі: Нижня палата Конгресу США проголосувала за летальну зброю для України

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України
Показати ще