Екс-глава уряду України Арсеній Яценюк отримав унікальний шанс на правах переможця знову зайти в український парламент. Для цього лідер "Народного фронту" використає тему нелегітимності російських виборів до Держдуми.

Піарники Яценюка зрозуміли, що судові позови проти Росії вдихнуть у практично мертву партію нове життя.

За словами політолога Тараса Березовця, Україна повинна розпочати міжнародну кампанію за невизнання повноважень російської Держдуми.

"Власне, це вже озвучив Яценюк, висловивши намір винести питання на голосування в Раді вже у вівторок. Камбек Яценюка, який відбувся у п'ятницю на форумі YES, вийшов яскравим, там він теж встиг зробити ряд резонансних заяв, зокрема, закликав ЄС не торгувати цінностями. Тепер Україна повинна домогтися від західних союзників того ж в питанні виборів до російської Держдуми. Зробити це буде вкрай важко, але це не означає, що mission impossible", - повідомив Березовець на своїй сторінці в facebook.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що Україна приготувала російській Думі три срібні кулі.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще