Губернатор Одеської області Міхеіл Саакашвілі відреагував на інформацію про те, що вчора екс-глави СБУ Валентин Наливайченко відправив йому на допомогу спецгрупу. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Мені здається, СБУ слід було б почати боротьбу зі всепоглинаючою корупцією з своїх власних рядів, враховуючи, наприклад, що в Одесі добре відомо, що контрабанду "кришують" саме багато представників цієї служби", - пише він.

Проте глава Одеської ОДА зазначив, що в рядах силового відомства є високопрофесійні працівники.

"Звичайно в Службі безпеки є й багато порядних людей, на яких ми і розраховуємо, що вони очистять і свою власну службу і займуться одночасно корупцією в прокуратурі, міліції, у фіскальних органах", - підкреслює Саакашвілі.

Читайте також: Саакашвілі з'їздив в Татарбунари на маршрутці

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що вчора радник голови СБУ Маркіян Лубківський повідомляв про те, що до Одеси на допомогу голові облдержадміністрації послали спеціальну групу, щоб допомогти в боротьбі з корупцією. У вівторок на прес-конференції з приводу призначення нового глави МВС в області, соратника Саакашвілі Георгі Лорткіпанідзе, він анонсував війну з корупцією в області.