Президент Петро Порошенко підписав наказ про звільнення послів у Грузії та Литві. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Звільнити Цибенка Василя Григоровича з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Грузії", - йдеться в указі президента №343/2015.

Порошенко підписав ще один документ, за яким Жовтенко Валерій йде з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Литовській Республіці.

Сьогодні Верховна Рада за поданням президента відправила у відставку главу СБУ Валентина Наливайченка.

Матеріал по темі: Порошенко відкликав посла з Білорусі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що 14 червня президент Петро Порошенко звільнив Олександра Моцика з посади Надзвичайного і Повноважного посла України в Сполучених Штатах Америки. Крім того, Моцик був Надзвичайним і Повноважним послом України в Антигуа і Барбуда та Надзвичайним і Повноважним послом України в Республіці Тринідад і Тобаго.

25 квітня президент вирішив відкликати Михайла Єжеля з посади посла України в Білорусі.