Вчора в рамках візиту в Україну сенатор Джон Маккейн зустрівся з бійцями добровольчого батальйону "Дніпро-1". Про це повідомляє прес-служба батальону в Twitter.

"До нас приїздив SenJohnMcCain. Був шокований.Подробиці чекайте пізнише", - йдеться в повідомленні.

Комбат "Дніпра" Юрій Береза розповів "Знай", що МакКейна вояки тепло приймали в місті й навіть випили з ним горілки, виголошуючи патріотичні тости.

Разом із ним до Дніпропетровська також прибув посол США в Україні Джефрі Паєт.

У Дніпропетровську сенатор відвідав розташування розвідроти батальйону полку особливого призначення МВС України Дніпро-1. На фото видно, як він потискає руку командирові батальйону, нардепу Юрію Березі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сьогодні сенатор планує вилетіти до Києва, щоб виступити в Українському кризовому медіа-центрі.

Матеріал по темі: Маккейн відмовився від реформ в Україні

Нагадаємо, раніше глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет нагородив Джона Маккейна орденом Святого рівноапостольного князя Володимира 1-го ступеня за підтримку України.