Начальником Головного слідчого управління Служби безпеки призначили Григорія Остафійчука, а його заступниками стали Віталій Маліков і Олег Фролов.

Про це повідомляє сайт Петра Порошенка.

Новий начальник Головного управління СБУ Григорій Остафійчук в 2007-2011 р.р. обіймав посаду заступника голови прокурора Києва.

Відомим він став завдяки тому, що 2008 року відкрив кримінальне провадження проти Юрія Луценка.

Наприкінці 2013 року, у період Євромайдану, Остафійчук був старшим помічником заступника генпрокурора.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У лютому 2014 року він продовжив роботу у Генпрокуратурі на посаді заступника головного військового прокурора, у березні був звільнений за власним бажанням.

Читайте також: Порошенко призначив Грицака замість Наливайченка

2013 року він задекларував 2,41 млн грн доходу, з них лише 48 766 грн зарплати. На той час Остафійчук мав три квартири 58,9, 50,8 і 79,8 кв.м., два гаража і два автомобілі Range Rover 2011 року та Audi 2009 року

Перший заступник Остафійчука Віталій Маліков довгий час служив у правоохоронних органах, потім був депутатом Севастопольської міськради.

Нагадаємо, що раніше Порошенко звільнив чотирьох керівників СБУ.