Столичне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій 30 червня отримало нового керівника. Ним став Андрій Ватолін. Його син, Андрій Андрійович Ватолін, вже не перший рік служить у службі з надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє журналіст Валерія Бурлакова на сторінці у мережі Facebook.

Раніше Андрій Ватолін служив в українській службі з надзвичайних ситуацій, тепер – у російській на території окупованого Криму.

Його сторінки в соцмережах рясніють постами підтримки окупації. Є навіть фото з проросійських мітингів, в яких він брав участь.

У вересні 2013 року Ватолін-молодший отримав звання "заслужений працівник фізичної культури і спорту Автономної Республіки Крим". Наразі він хизується спортивними досягненнями у складі російського МНС.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Читайте також: Мера Сум підозрюють в зв'язках з Москвою

"Співробітник аварійно-рятувального загону м Сімферополь він же майстер спорту міжнародного класу з пожежно-прикладного спорту Андрій Ватолін, показав кращий результат у випробуваннях "Підйом штурмовою драбиною" та "Подолання 100-метрової смуги з перешкодами", - пишуть про сина керівника столичних рятувальників на сайті МНС Росії.

Нагадаємо, начальника ДСНС Києва Андрій Ватолін під час розгону Євромайдану керував загонами, які поливали мітингувальників з брандспойтів.