Мера Харкова Геннадія Кернеса, який прибув до Полтави на четверте судове засідання, зустріли активісти. Обвинуваченого супроводжував одіозний екс-регіонал Михайло Добкін.

Про це повідомляє місцеве видання 057.ua.

Біля будівлі суду зібралися близько 100 активістів. Більшість - із Харкова. Також біля будівлі суду влаштували невеличкий флешмоб: учасники акції надягли кольорові перуки.

Читайте також: Кернес не дав розглянути питання про визнання Росії агресором

Один із активістів, переодягнений в клоуна, приїхав у інвалідному візку. Поруч з ним - два клоуна в масках. Таким чином активісти пародіюють Кернеса та його охоронців.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Полтавський суд розглядає справу мера Харкова Геннадія Кернеса, якого звинувачують у викраденні, тортурах і погрозах вбивством активістам харківського Євромайдану.

На засіданні суду 28 травня Кернес звинуватив міністра внутрішніх справ Арсена Авакова у фальсифікації кримінальної справи і причетності до замаху.