У одеському Будинку профспілок на Куликовому полі вирішили зробити штаб військово-морських сил України.

Про це повідомляє УНІАН.

"Президент прийняв рішення, що Одеса стане містом базування ВМС України. Для цього потрібно знайти штаб базування ВМС. Ми вирішили зробити це у Будинку профспілок", - сказав в ході урочистостей з нагоди Дня Військово-морських сил на морвокзалі губернатор Одеської області Михеіл Саакашвілі.

Читайте також: Саакашвілі випив чаю у підірваному в Одесі кафе (відео)

Ідею про розміщення саме у цій будівлі штабу озвучив у травні цього року ще колишній губернатор, але тоді це був тільки один з варіантів використання приміщення.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, 3 липня голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі відвідав одеське кафе "У Ангелова". Його підірвали невідомі в ніч на 2 липня.

"Загалом, поїхали проти ночі до Ангелових, а там аншлаг. Сам Саакашвілі сидить, їсть", - написав художник Олександр Ройтбурд на своїй сторінці в Facebook.

Раніше Саакашвілі закликав усіх відвідати підірване кафе в знак солідарності.