Міністр МЗС Росії Сергій Лавров заявив, що питання Криму більше не розглядається. З такою заявою він виступив на саміті БРІКС і ШОС.

Як вважає сам Лавров, всі російські партнери у міжнародних організаціях визнають референдум у Криму, а також вважають статус півострова цілком законними.

"У документах, які ви побачите буквально через кілька годин, лідери БРІКС і ШОС закріплюють нашу спільну позицію щодо повного і сумлінного виконання Мінських угод. Питання з Кримом, я думаю, всі це розуміють, закрите. Його закрив народ Криму і рішення, які прийняла Російська Федерація", - зазначив Лавров.

Читайте також: Австрія розповіла, коли зніме санкції з Росії

Під час прийняття Генасамблеєю ООН резолюції на підтримку цілісності України та засудження незаконної анексії Криму Росією члени БРІКС Бразилія, Китай, Індія, ПАР утримались від голосу. Більше 100 членів ООН виступили із засудженням дій Росії.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно Лавров висловив незадоволення щодо резолюцій ОБСЄ і додав, що організація займається "антиросійською пропагандою".