Народний депутат Віктор Балога під час допиту в Генпрокуратурі планує повідомити інформацію, яка дозволить притягнути до відповідальності причетних до корупційних схем робітників міліції не лише на Закарпатті, а й у Києві.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"І як громадянин, і як політик надам всю інформацію, яка мені відома щодо бійні в Мукачеві, і навіть більше. Сподіваюся, даних, які я озвучу, вистачить не тільки для притягнення до відповідальності винних у стрільбі, а й для того, щоб почати реальну посадку продажних ментів, починаючи з Мукачівського району та Закарпатської області, закінчуючи Києвом, куди все одно тягнуться ниточки цієї справи", - повідомив нардеп.

Читайте також: Луценко залишиться головою фракції Порошенка у Парламенті

Раніше стало відомо, що Генпрокуратура допитала парламентарія-мажоритарника Михайла Ланьо у справі про збройний конфлікт у Мукачеві. Зараз відомство має намір допитати Віктора Балогу, який виступив переговірником з членами "Правого сектора" в Мукачеві під час перестрілки.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Балога повністю заперечує свою причетність до стрілянини, проте той самий Ланьо заявив, що саме Балога фінансує "Правий сектор" на Закарпатті та фактично був замовником нападу.