Сьогодні зламали мікроблог Адміністрації Президента України в соціальній мережі Twitter. Зокрема, у прес-службі АП спростовують повідомлення, що з'явилось там останнім.

"Ми підтверджуємо, що Twitter Адміністрації Президента зламали. Ми це так не полишимо - буде проведено розслідування для того, щоб з'ясувати, хто і звідки зробив злом", - сказали у пресс-службі.

Про це заявили після того, як на мікроблозі з'явилось повідомлення про залишання ДУК "Правий сектор" зони АТО.

Буквально кількома хвилинами раніше зламали сайт і Twitter глави МВС Арсена Авакова.

"Всі повідомлення в твіттері і на персональному сайті Арсена Авакова від сьогоднішнього дня про лідера ДУК ПС народного депутата Дмитра Яроша - фейкові. Будь ласка, не тиражуйте і не поширюйте неправдиву інформацію", - написала у Facebook прес-секретар МВС Наталія Статівко.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Читайте також: Twitter зламали, генерала Тарана з СЦКК не звільняли - РНБО

Напередодні у Twitter РНБО з'явилось повідомлення про те, що генерал-майора Андрія Тарана звільнили. Представника Києва у Спільному центрі з контролю і координації АТО начебто звинуватили державній зраді.

Однак незабаром в прес-службі РНБО спростували цю інформацію, заявивши, що їх акаунт зламали.