Беркутівці, яких підозрюють у розстрілі активістів Майдану, після втечі забрали із собою українську зброю. Вартість збитків становить приблизно 700 тисяч гривень, повідомляє прокурор з боку звинувачення у справі розстрілу активістів Майдану Олексій Донський.

Як зазначає прокурор, співробітників "Беркуту" Сергія Зінченка і Павла Аброськіна підозрюють у пограбуванні Міністерства оборони. Вони вкрали зброї на суму 677 тысяч гривень.

Зараз справою щодо беркутівців-втікачів займається Святошинський районий суд Києва. У разі визнання їх винними, вони мають компенсувати втрати.

Читайте також: Потерпілі у справі Зінченка та Аброськіна подали позови на 130 млн гривень

28 червня суд заарештував керівника "Беркута" Олега Янишевського, підозрюваного у розстрілі Майдану. Його підозрюють у тому, що достовірно знаючи про те, що на Майдані Незалежності в Києві мітингувальники перебувають на законних підставах, здійснили силовий розгін учасників акцій протестів.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще