Голова Донецької ОДА Павло Жебрівський розповів в інтерв'ю виданню Новое Время чим його принципи керування відрізняються від начальників Одеської та Закарпатської областей.

На його думку головною відмінністю є той факт, що на Донеччині йде війна. А застосовувати ті ж прийоми що, Саакашвілі чи Москаль є неможливим. Також Жебрівський додав, що не збирається з кимось змагатися у політичному плані.

"Є модель поведінки Саакашвілі – він гарячий грузинський хлопець, а я зважений українець польського походження. Ми не можемо бути одного типажу. Є своє бачення. Як не можна двічі увійти в одну і ту ж воду, також не можна скласти поведінку в одній області і в інший", – пояснив Павло Жебрівський.

Чиновник зазначив, що на Донеччині завжди панували кілька кримінальних груп, які і керували усім регіоном. На Одещині, за його словами, панувала демократія, і розвитку регіону сприяла велика кількість середніх підприємців.

Читайте також: Усі лідери незалежної України грабували народ - Нуланд

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Жебрівський також прокоментував дії Закарпатського голови Геннадія Москаля. Він зазначив, що зупинивши одну місцеву контрабанду, він не змінить цю ситуацію в інших регіонах.