Сьогодні в Одесі Саакашвілі та заступник Держсекретаря США підписали меморандум про співпрацю. Згідно з документом, США готові підтримати Одесу в реформуванні митниці, адміністративних послуг та у наданні безкоштовних юридичних послуг волонтерам.

Про це повідомляє Саакашвілі на своїй сторінці у Facebook

"На підписанні першого такого меморандуму, на рівні окремо взятого українського регіона, були присутні американські полісмени із штату Каліфорнія, які тренують новий одеський патруль.", - написав голова Одеської ОДА.

У свою чергу Білл Браунфілд наголосив, що Вашингтон цілком схвалює одеську боротьбу з корупцією.

Також читайте: Питання постачання зброї Україні залишається відкритим – посол Великобританії

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як раніше вже повідомлялося, в березні віце-президент США Джо Байден дав обіцянку про підтримку української армії. А вкінці березня та 18 липня американці двічі відправляли в Одесу воєнні "Хаммери" (Humvee).

Також нагадаємо, що візит Саакашвілі до США відбувся 19 червня. Там він презентував інвестиційні можливості регіону міжнародним бізнесменам. На цій зустрічі прозвучали слова високопосадовців США щодо повної підтримки діяльності Саакашвілі в українському регіоні передав посол США в Україні Джеффрі Пайєтт.