У будівлі Генеральної прокуратури України в приймальні для громадян співробітники Державної служби охорони знайшли заховану зброю.

Про це сьогодні на брифінгу в Києві повідомив заступник генпрокурора Олег Заліско.

"Вчора під час проведення співробітниками Державної служби охорони приміщення Генпрокуратури виявлено зброю. Цю зброя було виявлено у спеціально пристосованому місці, а саме - у приймальні для громадян", - розповів він.

Зброєю виявився наган 1933-го року випуску.

Нагадаємо, що обшуки в приміщенні Генпрокуратури вирішили провести після заяви генерального прокурора Віктора Шокіна про можливу загрозу його здоров'ю і життю.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Шокін звільнив "діамантових" прокурорів

Зараз співробітники Міністерства внутрішніх справ займаються розслідуванням цій справі. Вилучений наган направили на експертизу для "встановлення факту можливого здійснення з нього пострілів".

"Позиція генерального прокурора: "не дочекаєтеся". Це ще раз підтверджує той факт, що ми на правильному шляху і будемо далі виконувати свою роботу", - сказав Заліско.