Прикордонники опублікували відео допиту полоненого російського військового. Його затримали на українському блокпосту із КамАзом боєприпасів для терористів сьогодні вночі.

"Тобто коли ви виїхали з Території Росії у кожного з вас вже була своє вигадане прізвище? - так, моє - Овсянников", - ідеться у відеозаписі.

Читайте також: Російський офіцер привіз на український блок-пост КамАз боєприпасів (фото)

Згідно інформації, росіянин перебуває у Донецьку із п'ятого березня. Завдання йому ставив командир бригади. Він мав поїхати у населений пункт Ясне, але через те, що їхав туди вперше, не знав дороги.

"На останньму блокпосту сказали їхати прямо", - сказав полонений.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

25 липня, близько 10 вечора, офіцер Російської Армії на КамАзі з російськими номерами привіз на пост "Березове" Донецької області повну вантажівку боєприпасів.

Через те, що українські військові також добре розмовляють російською, офіцер не помітив, що приїхав на український блок-пост. Тому розповів військовим, що і для кого везе.

Після цього російського майора і його супутника - бойовика із ополчення ДНР звязали та викликали СБУ.

"В авто виявили гранати Ф-1, патрони різного калібру й постріли до РПГ-7в", - повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.