Вихідними в інтернеті з'явилося декілька шокуючих відеороликів, де викладено знущання над українськими військовими, взятими у полон. Також, садисти знімають понівечені тіла наших вояків. Більшість "героїв" , які б'ють та катують українців, залишилася поза кадром. Проте, один з терористів з позивним "Гіві" на камеру допитує та б'є закованих в наручники кіборгів.

Відомо, що це уродженець Іловайська 34-річний Михайло Толстих. Проте, в базі розшуку МВС, яка працює на сайті відомства, цього садиста немає.

Толстих разом з батьками та 31-річною сестрою Мариною Черноволовою прописаний на вул. Театральній,1, кв. 18.

Місцеві жителі кажуть, що в місті його знають як "гопника", який торік в серпні взяв автомат та відзначився вбивством своїх співвітчизників" в "іловайському котлі". "Гіві то його позивний через зовнішність, за чутками в нього дід був грузином. Він пєшка, виконує всі накази ватажка терористів Захарченка і боїться оступитися", - пишуть в соцмережах.

Відомо, що зараз "Гіві" перебуває в Донецьку. "Його база за два будинки від мого дому, він там з Моторолою часто з'являється", - пише Діана Азіна з Донецьку.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також з соцмереж відомо, що у "Гіві" в школі № 12 Іловайська навчається 13-річний син Сергій.