В Київському районі Харкова біля приватного будинку у каналізаційному колодязі виявлено чотири трупи. За попередньою інформацією вони отруїлися газами, що накопичились у каналізаційній системі.

Про це повідомляє ДСНС.

"Пожежно-рятувальним підрозділом о 19 год. 30 хв. тіла загиблих піднято на поверхню", - йдеться у повідомленні рятувальників.

Читайте також: Київські патрульні отруїлися "синьою речовиною"

У свою чергу прес-служба МВС Харківської області повідомила, що четверо людей спустились до міського колектору, де отруїлися парами метану.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Правоохоронці встановили, що робітник автомийки, яка знаходиться неподалік, разом з товаришем вирішили прочистити каналізаційний сток. У шахті вони отруїлися газом. Двоє жителей приватного сектору, які хотіли допомогти чоловікам, спустившись до колектору також задихнулися", - повідомили у прес-центрі міліції.