Вранці 9 серпня, в урочищі "Співоче поле" у Львівській області автомобіль ВАЗ-2108 без водія скотився з гори. Машина наїхала на туристичну палатку, в якій в той момент перебували четверо молодих людей.

Про це пише видання "Ваші Новини".

"Інцидент трапився у місті Турка близько 4-ої години ранку на території енофестивалю "БОЙКО–fest", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: Швайка потрапив у ДТП на своєму Harley (фото)

В результаті наїзду травмовані 25-річна мешканка та 25-річний житель міста Самбір, а також 17-річна та 24-річний мешканці Турківського району.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Постраждалих доправили у Турківську центральну районну лікарню з травмами різного ступеня важкості.

Найважчі травми отримала мешканка Самбора - лікарі поставили жінці діагноз: відкрита черепно-мозкова травма і перелом кисті руки. Її прооперували.

Правоохоронці повідомили про подію родичам постраждалих. Машину вилучили для проведення експертизи, а власника відпустили до отримання її результатів.

Свідкі говорять, що на момент ДТП власник авто був п'яним.