Колишній міністр аграрної політики України Ігор Швайка вчора, 9 серпня, потрапив у ДТП на своєму мотоциклі Harley-Davidson. Про це повідомив на своїй сторінці Facebook.

"На Набережному шосе під час з'їзду з моста Патона у напрямку до мосту метро я допустив зіткнення свого мотоцикла з автомобілем Honda CRV з литовською реєстрацією", - написав Швайка.

Екс-міністр додав, що в результаті аварії ніхто не постраждав.

"Постраждалих у ДТП немає, подряпини і синці не вважаємо. Транспортні засоби отримали незначні механічні пошкодження", - додав Швайка.

Читайте також: Harley-Davidson як хабар: кримінальна справа проти Ігоря Швайки

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Надаємо, проти екс-глави Міністерства аграрної політики Ігоря Швайки порушили кримінальну справу через мотоцикл Harley-Davidson вартістю 250 тисяч гривень, який, за даними слідства, йому подарували працівники ПАТ "Державна продовольчо-зернова корпорація України".

Згодом Швайка заявив, що гроші на мотоцикл Harley-Davidson йому подарував однопартієць Олександр Мирний.

Екс-міністр зазначив, що Мирний "має можливість зробити такий подарунок", оскільки тільки на Харківську область протягом минулого року він передав близько двох млн. грн. на лікування онкохворих дітей.