Жителі тимчасово окупованих територій Донецької області скаржаться на якість російської продукції, пише УНН.

"Краще взагалі не прати, ніж купувати пральний порошок, який нам постачає Росія. Якість продукції, яку можна купити відносно недорого, просто жахлива. Можна вважати прикметники "російське" та "погане" синонімами. Нічого нормального взагалі немає, а якщо є, то ціни просто неймовірно високі. Стоїть вибір: або погане, або дуже дороге", — повідомила мешканка Донецька.

Читайте також: Як російське пиво "косить" під європейське

Вона додала, що майже відсутня російська продукція, яка була в місті до війни, а про українську і говорити годі — нічого немає.

Також жінка поскаржилась на вартість молочної продукції. За її словами, нормальний сир коштує гривень двісті за кілограм.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, санкції, які Росія наклала на європейські продукти, допомогли фермерам компенсувати збитки в інших країнах та навіть збільшити дохід. Фермери з Європи збільшили експорт продуктів на ринки США, Китаю, Туреччини та Гонконгу. У зв'язку з цим, вони наростили експорт м'яса та молока. Однак, останнім часом зменшився продаж овочів та фруктів, адже Росія була основним покупцем цієї продукції.