На Волинській митниці правоохоронці затримали головного інспектора митного посту "Ягодин" під час отримання хабара у розмірі 1300 доларів.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

У відомстві зазначають, що посадовець "вимагав та одержав від суб'єкта господарської діяльності неправомірну вигоду у сумі 1300 доларів США". Ці гроші він хотів отримати за безперешкодне ввезення товару на митну територію України.

Генпрокуратура за даним фактом розпочала кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище".

Читайте також: Голова райдержадміністрації Херсонщини "погорів" на хабарі в 130 тис $

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Наразі правоохоронці проводять невідкладні слідчі та процесуальні дії.

Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадаємо, співробітники Служби безпеки України затримали в Чернігівській області заступника начальника одного з районних відділів міліції за хабар. Майор міліції вимагав шість тисяч гривень за закриття кримінального провадження за фактом скоєння дорожньо-транспортної пригоди.