Підрозділ ГФС "Фантом" спільно з співробітниками СБУ, військової прокуратури та прикордонниками ліквідували нелегальний канал надходження підакцизних товарів з окупованих територій в одне з курортних селищ на Азовському морі.

Про це повідомляє прес-служба ГФС.

Згідно з повідомленням, водії зупинених для перевірки автомобілів, в яких переміщали контрабандний товар, зізналися, що пунктом їх призначення є с. Мелекіно Донецької області.

Читайте також: У Росії спалили 50 живих каченят, яких везли з України (відео)

При подальшій перевірці виявилося, що в зазначеному селищі діє магазин, куди регулярно надходять тютюнові вироби виробництва РФ і фальсифікована горілка. Продукти незаконним чином завозяться на окуповану територію.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Торгова точка, через яку збувався нелегальний товар, належала місцевому приватному підприємцю, який продавав контрафакт курортникам за заниженими цінами.

При огляді складських приміщень магазину оперативники вилучили тютюнові вироби з Російської Федерації та горілку невідомого походження. Марки акцизного податку на них були відсутні.

Товар вилучено, триває перевірка.