У Росії в рамках боротьби з "Санкційними продуктами" спалили 50 живих каченят. Про це повідомляє російський пропагандистський канал "Звезда".

Каченят виявили білгородські митники в багажнику чоловіка. Він купив їх на ринку в Харкові і віз до Росії, щоб продати. Порушником виявився місцевий житель.

Помічник керівника управління Россільгоспнагляду по Бєлгородській області Світлана Запорoжченко зазначає, що чоловік вже вдруге попадається на спробі контрабанди птиці з України в Росію.

Вона наголосила, що оскільки на каченят немає ніяких супровідних документів, то було прийняте рішення їх утилізувати .

"Невідомо, розповсюджувачами якоїсь зарази вони можуть бути", - повідомила заступниця.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: У РФ санкційні продукти заливатимуть хлором

У Россільгоспнагляді уточнили, що затриманих каченят приспали, а потім спалили.

Нагадаємо, у місті Керч, що в окупованому Росією Криму, на полігоні твердих побутових відходів знищили партію нектарина. Загальна вага фруктів складала 4,4 тонни. Для того, аби поховати партію санаційного нектарина на керченському міському звалищі використали спеціальну техніку. Зокрема, для знищення фруктів задіяли бульдозери.