Впродовж 15 серпня, російсько-терористичні угрупування 136 разів порушили режим тиші. З них: 13 разів застосували артилерію, 61 – міномети, 4 – "Гради", 65 – гранатомети та стрілецьку зброю.

Про це розповіли у прес-центрі АТО.

"Найбільша активність бойовиків з 18:00 до опівночі фіксувалася на Донеччині. Тут, із 120-мм мінометів найманці вели вогонь по наших позиціях у селищах Водяне, Новгородське, Красногорівка, Новомихайлівка, Піски, Мар'їнка, Опитне", - ідеться у повідомленні.

Читайте також: На День прапора у Києві урочисто поховають невідомого воїна АТО

Близько 21-ої години по Авдіївці і Первомайському, а о 22:10 по Троїцькому била 122-мм артилерія сепаратистів. О 21:53 по українському опорному пункту в Опитному, а о другій годині ночі по Авдіївці вони застосували "Гради".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В районі Артемівська, з 22:00, терористи гатили з артилерії калібру 152 мм по позиціях АТО у населених пунктах Весела Долина, Зайцеве, Кодема. Під вогнем 120-мм мінометів двічі опинилося Золоте.

На Маріупольському напрямку близько 22-ої по Талаківці, а о 23:10 по Старогнатівці вели вогонь із 122-мм артилерії. О 22:30, бойовики обстріляли позиції сил АТО в Старогнатівці з "Градів", а о 21-ій з мінометів вели вогонь по мирних будівлях у Чермалику.

У Луганській області бойовики обстріляли зі 120-мм мінометів та гранатометів Станицю Луганську наприкінці доби.

"Після опівночі, 16 серпня, вогнева активність противника і надалі продовжилась в районі Донецька", - підсумував спікер АТО Анатолій Стельмах.