До Києва прибув винахідник холотропного дихання - психолог Станіслав Гроф. Він проведе семінар.

Як повідомляє Gazeta.ua, на семінарі представлять українське видання книги "Психологія майбутнього". Вона вийшла в 2000 році і вже сім разів перевидавалася.

Гроф обіцяє виступити перед студентами Київського національного університету імені Шевченка. Воїни та волонтери АТО можуть безкоштовно взяти участь у семінарі. Їм пообіцяли влаштувати безкоштовну реабілітацію.

У КНУ ім.Шевченка йому вручать звання Почесного професора цього закладу.

Цікаво, що вартість семінару коливається від тисячі гривень.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Читайте також: Коморовський став почесним професором Львівського університету

Перекладачка книги на українську мову психолінгвіст Ярина Вінницька розповіла, що Гроф - цікавий доповідач і співрозмовник. Він дружив з психологами Абрахамом Маслоу, Джозефом Кемпбеллом, винахідником ЛСД Альбертом Гофманом, а також Тімоті Лірі і Олдосом Хакслі.

Нагадаємо, що майже кожна книга Станіслава Грофа стала світовим бестселером. Також їх вважають хрестоматіями з трансперсональної психології.