У Вільнюсі організували виставку "Україна. Застиглий крик." робіт фоторепортера газети "Голос України" Олександра Клименка. Основу експозиції склали знімки із зони бойових дій в Україні.

Про це розповів автор фотографій на своїй сторінці Facebook.

"Іноді здається, що деякі литовці люблять Україну більше українців. І переживають за нашу війну, через загибель українських солдатів сильніше нас. Так можна з упевненістю сказати про литовську благодійної організації Блю-єлоу Синьо-Жовтий", - написав Клименко.

Читайте також: Шарій може втратити політичний притулок у Литві

Литовські волонтери організували виставку у ренесансовій залі Палацу правителів Великого Князівства Литовського, кращому виставковому залі столиці Республіки Литва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також відбувся благодійний аукціон, на якому люди купували виставкові фото та картини з Україною, надані українськими художниками.

На зібрані гроші придбали військову форму та оптику для українських бійців.

Серед гостей виставки та аукціону були мер Вільнюса Ремігіюс Шімашюс і посол України в Литві Валерій Жовтенко, які також купили картини і фотографії.

Виставка та аукціон відбулися також і в Каунасі.