За ніч вибухи стались у Києві та Львові. У столиці є постраждалі.

Про це повідомляє ТСН.

У Львові близько першої ночі вибухнув дільничий пункт міліції у Залізничному районі.До місця подій першими приїхав львівський Автомайдан, за ними - пожежники.

Читайте також: На Полтавщині вибухнула цистерна з паливом

Внаслідок вибуху ніхто не постраждав. Причини наразі з'ясовуються.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Києві рвонув газовий балон у житловому будинку на 9-му поверсі. Він стояв у одній із квартир. За однією з версій, його планували використовувати на дачі.

Власник квартири разом із дружиною госпіталізовані із сильними опіками, їхня 13-річна донька теж на лікарняному ліжку, але її стан кращий.

Нагадаємо, 28 квітня потужний вибух стався на залізничних коліях на перегоні Ксенієве-Аккарджа поблизу Іллічівська в Одеській області.

Внаслідок нього було пошкоджено 50 см залізничної рейки. На місці вибуху утворилось воронкоподібне поглиблення діаметром 1,5 м та глибиною 80 см. Ніхто не постраждав.