Гурт "Гапочка" опублікував кліп на російськомовну пісню "Невесомость" зі свого нового альбому "Лови мої слова". Автор відео - відомий режисер Віктор Придувалов.

Про це повідомляє Cultprostir.

"Віктор Придувалов зробив акцент на жіночності і на тих моїх сторонах, які я несвідомо іноді в собі ховаю. Світ такий, що в ньому доводиться боротися, грубо кажучи, виживати і бути холоднішою, ніж я насправді є", - розповіла лідер гурту Катя Гапочка.

Читайте також: "Океан Ельзи" презентував кліп на пісню "Не твоя війна"

Спочатку у музикантів була ідея зняти кліп на пісню "Метко", але з технічних причин довелося відмовитися.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Придувалов вибирав між "Губи прикуси" і "Невесомостью", і в підсумку зупинився на другому варіанті", - розповіла вокалістка.

"Гапочка" випустила альбом "Лови мої слова" в середині квітня. Реліз був викладений для вільного прослуховування на сервіс SoundCloud. 17 травня відбудеться концертна частина презентації цієї платівки у київському клубі Atlas.

Довідка. Гурт з'явився у 2007 році, коли вокалістка гурту Катя Гапочка, приїхала з Хмельницького, щоб навчатись у київській консерваторії. У столиці вона вирішила зібрати свій гурт.

Стиль, який приписують цьому колективу не має якихось конкретних меж, але більше всього він схожий на бріт-поп, фанк, фолк, рок,поп-рок або софт-рок.