В Україні покажуть документальний фільм про оборону Донецького аеропорту, відзнятий творчим об'єднанням українських кінематографістів Babylon'13. Про це повідомляє заступник глави Адміністрації президента Ростислав Павленко.

Прем'єра кіно про битву українських військових за важливий стратегічний об'єкт в зоні АТО відбудеться 11 травня. На всіх телеканалах фільм покажуть о 20:30.

Читайте також: У Донецькому аеропорту знайдені тіла загиблих в неідентифікованою формі

"Фільм" Аеропорт "присвячений героям-кіборгам, які вистояли 242 дні важкої оборони, тримали цей об'єкт і не дозволили агресору реалізувати свої плани", - сказав Павленко.

Нагадаємо, що бої за Донецький аеропорт, почалися 26 травня 2014. Оборона старого і нового терміналів тривала 242 дні. 22 січня українські військові змушені були покинути його. В ході боїв там були повністю зруйновані всі будівлі, обидва терміналу і вежа управління.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще