Щонайменше 24 відвідувачі львівського ресторану "Театр пива "Правда" на площі Ринок потрапили до лікарні з харчовим отруєнням.

Про це повідомляє "РБК-Україна".

Сьогодні до лікарні станом на 15 годину потрапили 24 людини. Ще зранку у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомляли про 4 постраждалих.

Головний епідеміолог департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Наталія Тімко зазначає, що кількість постраждалих зростає щогодини. Хворі лежать у обласній інфекційній лікарні. Вони скаржаться на нездужання, високу температуру та блювоту. Стан потерпілих, за оцінками лікарів, середньої важкості.

Читайте також: У Львові жінка з трьома дітьми отруїлися чадним газом

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

У всіх госпіталізованих діагноз - "гостра кишкова інфекція". Симптоми нагадують сальмонельоз - гостре інфекційне захворювання. Його інкубаційний період триває від кількох годин до 2-3 днів.

Відвідувачі закладу почали скаржитися на погане самопочуття ще 11 травня. У коментарях на сайті закладу зазначають, що кільком людям стало погано після споживання курятини.

Холдинг "!Фест", який володіє рестораном, розповсюдив офіційну заяву, у якій зазначає про перевірку керівництвом постачальників сировини.

Наразі заклад закритий для відвідувачів. В ньому працюють інспектори санепідемстанції. Вони беруть проби продуктів, які могли призвести до масового отруєння відвідувачів.