Сьогодні вранці на Луганщині стався вибух на залізниці. Це трапилося на 47 кілометрі перегону Сентянівка-Шипілов Попаснянського району, повідомляє прокуратура області.

"За попередньою інформацією в результаті вибуху вранці 18 травня пошкодженіколії. Рух залізничного транспорту на тимчасово окуповану територію Луганської області припинено. Встановлюються обставини події", - сказано в повідомленні.

Досудове розслідування проводить СБУ в Луганській області під особистим контролем обласного прокурора. Слідство кваліфікує вибух як диверсію.

Читайте також: В Одесі намагалися підірвати офіс "Свободи"

Нагадаємо, у неділю в цьому ж районі на ґрунтовій дорозі, практично на лінії розмежування, на фугасі підірвався військовий автомобіль "УАЗ-Хантер". Імовірно, вночі його заклала диверсійно-розвідувальна група бойовиків. Загинули двоє військових та двоє волонтерів зі Львівщини.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще