Колишній фронтмен гурту "Ляпис Трубецкой" Сергій Міхалок заявив, що лідер групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук стоїть в одному ряду з сучасними українськими політиками.

"Я не поруч з ним. Вакарчук - поп-зірка, депутат, артист вищого ешелону. Нехай він на мене не ображається, я Славу люблю і поважаю, але поряд з ним - Яценюк, Кернес. Він в тій ваговій категорії. Хто там? Відомі спортсмени, чемпіони світу. Я - з "Brutto", а група андеграундна "- сказав Сергій в одному з недавніх інтерв'ю.

У фан-клубі української групи заявили, що такі заяви є образливими для артиста.

"Слава завжди був проти того, щоб його порівнювали з політиками. Так, свого часу він був депутатом Верховної Ради після Помаранчевої революції. Але незабаром він розчарувався в політиці Віктора Ющенка та ідеалах народного протистояння 2008 року. Результатом цього стала пісня "Веселі часи, брати, настали", в якій в метафоричній формі розповідається про те, як влада обдурила народ. Він скоріше громадський активіст, який здатний зібрати народ, не більше. Він ніяк не політик, і така аналогія неправильна", - заявив "Знай" один з активних членів фан-клубу гурту "Океан Ельзи" Андрій.

Нагадаємо, що Сергій Міхалок з проектом "Brutto" гастролює містами України і заявляє про підтримку європейського шляху, який обрав народ. Він відкрито захоплюється силою духу і патріотизмом українського народу. На його концертах часто звучить критика в бік Росії і президента Володимира Путіна, за що йому заборонили в'їзд на територію сусідньої держави.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Матеріал по темі: Вакарчук і Каменських заспівають для чемпіонів з "Динамо"