Вчора біля населеного пункту Коротич Харківської області 48-річний чоловік взяв у заручники трьох людей на автозаправці. Міліціонери намагалися вмовити чоловіка здатися, але він наполегливо вимагав коридор в зону АТО і переговори з лідером терористів Олександром Захарченко. Вчора його ліквідував снайпер. Про це повідомив народний депутат Антон Геращенко на своїй сторінці в Facebook.

"Я особисто двічі говорив по телефону з дочкою загиблого, і просив її умовити батька здатися. Вона мені сказала, що пробувала по телефону це зробити, але він навіть відмовився з нею говорити. Чоловік був на межі психологічного зриву і міг своїми діями призвести до загибелі заручників", - заявив Геращенко.

Читайте також: Вбивця з трьома заручниками вимагає коридор в зону АТО

Відомо, що чоловік взяв у полон одну жінку і двох чоловіків, працівників заправки "OKKO". Після лікдвідації вбивці, їх звільнили, у них немає травм і поранень, їм нададуть психологічну допомогу. 48-річний житель Харківщини вбив двох свої односельчан, коли до нього приїхали описувати дім за несвоєчасну виплату кредиту.