Австралієць Дей Аокі навчив свого пса породи бордер-коллі на прізвисько Ейс робити стійку на голові і не тільки. Про це повідомляє Meduza.

За інформацією видання, Ейс разом із ще одною собакою Холлі навчилися робити ще багато трюків. Вони вміють по команді "молитися", обніматися, завертатися в рушник, хапати свій хвіст, "падати намертво" і ще багато викрутасів.

Матеріал по темі: Американка в 92 роки пробігла 42 кілометри

За словами господаря, найважчим для нього було навчити псів забиратися один на одного, тому що собаки взагалі не люблять домінації.

Нагадаємо, що у Бразилії собака наркоторговців стала справжньою зіркою інтернету після того, як вона сама здалася поліції разом зі своїм господарем-наркодилером. Це сталося в ході поліцейського рейду в районі Варга Гранде на півдні Бразилії.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще