3 червня на Яворівському полігоні Львівської області американські військові продемонстрували спецоперацію із захоплення будинку, в якому перебували терористами, передає УНН.

До міжнародного центру миротворчості та безпеки Західного оперативного командування Сухопутних військ приїхали прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, посол США в Україні Джеффрі Пайєт, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та віце-спікер Верховної Ради Оксана Сироїд.

80% нацгвардійців, які беруть участь у навчаннях, побували у зоні бойових дій на сході України. Американські інструктори також мають воєнний досвід. Вони пройшли Афганістан, Ірак, а також брали участь у спільних навчання з військовими підрозділами різних країн.

Американські вояки кажуть, що не лише передавали свої військові навички українським колегам, а й самі переймали досвід.

Читйте також: Нацгвардійці розпочали випробовувати нові БТР (фото)

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також військові продемонстрували три моделі безпілотників. Один з них - українського виробництва, його використовують зараз у зоні проведення АТО.

Нагадаємо, з початку квітня на Львівщині тривають тренування бійців Національної гвардії та американських вояків в рамках місії Fearless Guardian-2015.

13 червня на Яворівському полігоні завершиться підготовка першої групи бійців Нацгвардії у рамках навчань із залученням американських військових.