Співробітники Держслужби з надзвичайних ситуация не поспішають гасити пожежу на нафтобазі "БРСМ-нафта" під Васильковом на Київщині. Про це журналістам ТСН заявив глава Микола Чечоткін.

"Охолодження резервуарів зараз не здійснюють, бо там дуже висока температура й існує небезпека повторного вибуху", - підкреслив він.

Він додав, що пожежники почнуть гасити полум'я в резервуарі за допомогою пінної атаки і вже підготували необхідну для цього техніку.

"Як тільки буде можливість, ми відразу почнемо гасіння шляхом проведення пінної атаки. Техніки тут достатньо. Зараз тут 180 людей особового складу, 40 одиниць техніки. Машини заповнені піною повністю. Підготовлено вісім автомобілів, які будуть залучені до проведення пінної атаки" , - зазначив Чечоткін.

Також він уточнив, що речовина не потрапила в озеро.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

Матеріал по темі: Під Києвом відновився пожежа: горить ще одна цистерна

Нагадаємо, що сьогодні заходів Василькова Сергій Садов повідомив, що дим від пожежі на двох цистернах нафтобази йде в бік Києва.