Працівниця одного з львівських банків незаконно заволоділа грошима клієнтів в сумі майже 500 тисяч гривень.

Міліції з'ясувала, що зловмисниця власноруч написала заяви від імені 150 клієнтів банківської установи на видачу кредитних коштів. Після цього вона зняла з карткових рахунків гроші та не повернула їх.

Експертиза підтвердила, що документи підробила саме працівниця банківської установи.

Матеріал по темі: Чиновники МОЗ вкрали з бюджету 50 млн гривень

Правоохоронці направили до суду матеріали кримінального провадження за статтею за службове підроблення, санкція за якою передбачає покарання обмеження волі на термін до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що в Солом'янському районі Києва невідомий, погрожуючи директору банку предметом, схожим на пістолет, скоїв пограбування.

Злодій забрав з собою близько 600 тисяч гривень, залишивши директору плитку шоколаду. Працівники банківської установи натиснули на тривожну кнопку, але до приїзду правоохоронців зловмисник втік з місця злочину.