Генштаб Збройних сил України ось уже рік вирішує питання про подальше використання 50 мільйонів патронів, що опинилися "безгоспними" в Миколаївському порту "Октябрськ".

Про це в статті для ZN.UA пише Дмитро Менделєєв.

Автор у своїй публікації наводить лист заступника начальника Генштабу Володимира Хижого на адресу директора держконцерну "Укроборонпром" Романа Романова, в якому повідомляє, що в Генштабі "триває опрацювання питання щодо подальшого використання боєприпасів, які зберігаються на території порту "Октябрськ".

"Збройні сили готові прийняти в установленому порядку на безкоштовній основі 7,62 мм і 14,5 мм патрони і організувати їх переміщення з порту на арсенали, бази і склади Збройних сил України", - сказано в листі.

Читайте також: Порошенко "злив" Наливайченко заради своїх людей в Генштабі

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Не минуло й року, як заступник начальника Генштабу Хижий повідомив ГК "Укроборонпром", що у Генеральному штабі триває опрацювання питання про подальше використання зазначених боєприпасів, і навіть повідомив про готовність їх безкоштовно прийняти!" - пише автор статті.

"Якого ж розміру повинен бути мозок у головного військового постачальника, щоб рік вивчати ситуацію, яка виїденого яйця не коштує, а після цього видати на гора таку глибоку думку?! І це в країні, виснаженою неоголошеної війною!" - робить Менделєєв емоційний висновок з цієї ситуації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в спеціалізованому порту "Октябрськ", розташованому поблизу Миколаєва, з 2000 року перебуває партія в п'ятдесят мільйонів патронів, які "нікому не належать".