Засуджений "довічник", у минулому - відомий кримінальний авторитет Дніпропетровщини, пройшов обряд хрещення та вінчання

Про це повідомляє Дніпро.depo.ua з посиланням на 9 канал.

Олександр знаходиться у Дніпропетровської виправної колонії у секторі максимального рівня безпеки. До ув'язнення його ім'я було чи не найпопулярнішим в кримінальних хроніках. На його рахунку - вбивства та вимагання.

Мешканцям Дніпропетровська він запам'ятався тим, що відрізав голови трьом людям, щоби підкинути їх своєму кримінальному супернику. Сьогодні ж Олександр знайшов сенс буття в служінні Богові.

Незважаючи на багаторічне ув'язнення, Олександр залишився коханим чоловіком та батьком. Світлана чекала вінчання з ним більше 17 років.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Пастор Сергій, який займається духовною опікою засуджених більше п'яти років, каже, що Олександр - один з тих, хто дійсно покаявся у своїх гріхах і своїм прикладом навертає до віри інших засуджених.

Читайте також: У в'язниці під Києвом масово несуть наркотики

Донедавна про подібні привілеї для "довічників" годі було й говорити. Такі засуджені могли спілкуватися з рідними тільки через залізні грати та лише по кілька годин раз на три місяці.

Світлана та Олександр упевнені, що рано чи пізно вони зможуть обійняти один одного, але вже по той бік колючого дроту.